Pakketten

Portretshoot

€ 85,00 per persoon

Mooie portretten voor aan de muur? Waar je met liefde en trots naar blijft kijken. Want zeg nu zelf….De tijd gaat toch veel te snel. Het is een cliché, maar stiekem wel waar.

Deze fotoshoot kan al vanaf 8 maand, dit wanneer je kindje zelfstandig kan zitten. Ook kan deze shoot buiten worden gedaan.

Je ontvangt 4 digitale bestanden (headshots/half body).

Loveshoot

€ 165,00
Ik vind je leuk, mag ik je houden? Ja dat wil je dan toch? Hoe mooi is het dan om jullie liefde in prachtige en liefdevolle beelden vast te laten leggen.

Is de locatie buiten 10km vanaf de postcode 7944, dan komen er per kilometer € 0,40 per kilometer bij.

Bij deze fotoshoot ontvang je een mini-fotoalbum.

Naast het mini-fotoalbum ontvangen jullie de (vanaf) 8 foto’s ook digitaal. Deze foto’s ontvang je in kleur en in zwart wit.

Zwangerschapsfotografie

€ 165,00
Gefeliciteerd! Er is een nieuw mensje opkomst. Jij wordt binnenkort (opnieuw) mama. Dit is een hele bijzondere tijd in jouw leven. Gun jezelf een mooie fotoshoot om de prachtige zwangerschap vast te laten leggen.

Ja, tuurlijk je partner is ook van harte welkom! Want hé hij wordt ook papa en voor hem is dit vast en zeker ook een bijzondere tijd.

Visagie Wil jij deze fotoshoot een extra boost geven? En jezelf even verwennen en wellicht buiten je comfort zone gaan? Dan is het mogelijk om een visagiste erbij te boeken. Make-up en haar kan een heel mooi effect in de foto’s hebben. Het geeft net dat extraatje.

Is de locatie buiten 10km vanaf de postcode 7944, dan komen er per kilometer € 0,40 per kilometer bij.

Bij deze fotoshoot ontvang je een mini-fotoalbum.

Naast het mini-fotoalbum ontvangen jullie de (vanaf) 8 foto’s ook digitaal. Deze foto’s ontvang je in kleur en in zwart wit.

* deze fotoshoot is tot en met mei 2023 in de studio te boeken.

De fotoshoot kun je wel op een buitenlocatie, na mei 2023, blijven boeken.

Womenshoot

€ 195,00 per persoon (exclusief visagiste en locatie) * Om te vieren dat de womenshoot nu te boeken is , is het pakket nu tijdelijk in de aanbieding*

Jij mooie vrouw! Jij in jouw prachtige jij en in jouw schoonheid en kracht. Gun jij jezelf deze romantische sensuele womenshoot? Deze womenshoot zal een boost zijn voor je zelfvertrouwen, je voelt je sexy en vrouwelijk.

Visagiste Wil jij deze womenshoot een extraatje geven? Jouw mooie ik nog meer accentueren? Dan adviseer ik je om je vooraf lekker in de watten te laten leggen door een professionele visagiste. Een moment van ontspanning voordat de fotoshoot begint.

Locatie Jij mag de locatie zelf uitkiezen. Het kan bij een prachtig meer, bos, een mooi pand of bijvoorbeeld een oude fabriek. Kom je er niet uit qua locatie? Dan help ik je met alle liefde. Ik kan je hierbij helpen bij het maken van een keuze.

Is de locatie buiten 10km vanaf de postcode 7944, dan komen er per kilometer € 0,40 per kilometer bij.

Bij deze fotoshoot ontvang je een mooi fotoalbum van 30x30cm om jouw prachtige foto’s eens rustig opnieuw te bekijken en jezelf opnieuw trots te laten voelen. Naast het fotoalbum ontvang je de 20 foto’s ook digitaal.

Familieportret

€ 275,00 per maximaal 4 personen

Hoe mooi is het om met jouw gezin, of met bijvoorbeeld met je broers en/of zussen, een fotoshoot te boeken. Mooie herinneringen met elkaar maken en deze vast laten leggen. Zo ontzettend waardevol.

Is de locatie buiten 10km vanaf de postcode 7944, dan komen er per kilometer € 0,40 per kilometer bij.

Bij deze fotoshoot ontvang je een mini-fotoalbum. Dit zodat je een blijvende herinnering hebt om terug te kijken naar jullie beelden samen. Ook heel mooi om dit cadeau te geven. Een heel persoonlijk cadeau.

Naast het mini-fotoalbum ontvangen jullie de 10 foto’s ook digitaal.

Foto’s bijbestellen of een cadeaubon

Kun jij niet kiezen tussen alle mooie beelden die zijn gemaakt? Dan kun jij natuurlijk ook nog extra foto’s (digitale bestanden) bij bestellen. Per foto (digitaal bestand) is dit € 15,00.

Cadeau Wil je een persoonlijk en speciaal cadeau aan bijvoorbeeld je ouder(s) geven? Neem dan even een kijkje bij mijn producten. Je kunt van posters, passe-partou kaarten, verschillende foto-albums tot aan een fotofoamboard bij mij bestellen.

Ook kun je als cadeau een cadeaubon cadeau geven voor een fotoshoot. Hoe leuk is dat! Een belevenis en tegelijkertijd geef jij een heel persoonlijke cadeau.

Bedrijfsfotografie

Ook is het mogelijk om mij in te huren als fotograaf voor je bedrijf. Wil jij je bedrijf op de kaart zetten, jouw bedrijf een verhaal over laten brengen of je werknemers prachtig in beeld te zetten. Dan kun jij bij mij terecht om deze mooie beelden voor je bedrijf in portret om te laten zetten.
Het uurtarief is € 75,00 (exclusief 21% BTW).
Is de locatie buiten Meppel? Dan komt er een kilometervergoeding bij van € 0,40 per kilometer (exclusief 21% BTW).

Wil je hier meer informatie over of ontvang je graag een offerte?

Stuur mij dan even een mail: dinannefotografie@ziggo.nl


Industrieweg 5, 7944 HT Meppel


KvK 82945683