Tips en meer

Tips en meer

Jij wilt natuurlijk ook het beste uit jezelf , of de kinderen halen, voor deze dierbare foto’s.
Maar ik kan me heel goed voorstellen dat je dan ineens denkt. Maar wat moet ik aan of ik doe dan nog even snel een maskertje op of ik haal nog even een oneffenheidje op mijn gezicht weg. Neem gerust even deze tips door. Hopelijk geeft het je wat rust of antwoorden op je vragen.

  • Neem eventueel iets voor je kind/kinderen mee, waarbij ze zich prettig voelen. Bijvoorbeeld een knuffel, doekje of een boekje. Deze mag natuurlijk ook mee op de foto, dat is geen probleem. Daarin laat ik jullie vrij.
  • Zorg ervoor dat je een goede dagcrème op hebt, maar wel graag zonder een zonnefactor erin. Want een zonnefactor kan best glimmen op de foto. Lippenbalsem? Jazeker, neem ook maar mee!
  • Natuurlijk willen we geen snottebelletjes of bijvoorbeeld koekjes op de foto zien. Neem daarom snoetenpoetsers voor de kinderen mee om nog even het gezicht schoon te maken voordat we de foto’s gaan maken.
  • Extra kleding mee? Ja, hoor geen probleem! Als je twijfelt over de kleding, neem extra mee voor een kledingwissel. Liever te veel mee, dan achteraf spijt hebben.
  • Overbeharing? Dit kun je gerust tot een dag of 2 weghalen voor de foto. Maar doe het niet op dezelfde dag, want dan loop je het risico dat je dit gaat zien op de foto.

Client closet
Ook heb ik hele leuke extraatjes die je gratis mag gebruiken tijdens een fotoshoot.
Denk hierbij bijvoorbeeld aan mooie (bijzondere) jurk, hoeden, sjaals etc.
Shop gewoon even gezellig in de client closet.
Heb je verder nog vragen? Geen probleem. Stel deze gerust!


Industrieweg 5, 7944 HT Meppel


KvK 82945683