Over mij

Over mij

Dinanne Fotografie

Hi,

Welkom! Leuk dat jij mijn website bezoekt. Neus hier gezellig even rond.

Ik ben Dinanne en ben getrouwd met Bart. Samen hebben wij een zoon. Wij wonen in het gezellige Meppel met veel familie en vrienden om ons heen. Iets wat ik erg belangrijk vind.

Toen onze zoon geboren werd heb ik een camera aangeschaft en ben ik vervolgens heel veel gaan fotograferen in de familiesfeer. Onze zoon was natuurlijk het ideale model hiervoor. Details fotograferen van bijvoorbeeld oogjes, handjes en voetjes van onze zoon vond ik interessant en het verveelde mij nooit. Ja, tuurlijk was ik bevooroordeeld. Maar daar is mijn passie voor het fotograferen wel begonnen. Kasten vol fotoboeken staan er vol mee. Heel mooi om de foto’s eens in de zoveel tijd er eens bij te pakken.

Toen onze zoon ouder werd ben ik het fotograferen uit gaan breiden en ben ik workshops gaan volgen. Vanuit mijn passie voor het vak fotograferen ben ik de bekende vlieguren gaan maken. Maar om deze wereld voor mij up te date te houden blijf ik workshops volgen. Dit omdat ik het leuk vind om mij te blijven ontwikkelen en omdat ik nieuwgierig ben naar de ontwikkeling in de wereld van de fotografie.

In de loop der jaren heb ik al veel mensen voor mijn lens mogen ontvangen. Verschillende fotoreportages heb ik mogen maken zoals bruiloften/feesten, zwangerschappen, (zakelijke)portretten en ook afscheid. De afwisseling in de fotoreportages trekt mij erg aan en dat houdt mij ook scherp. Het verveelt mij nooit.

Jij kiest voor een fotograaf die betrokken is. Contact maakt en de verbinding wil maken. Dat vind ik belangrijk. Bij mij mag jij je jezelf zijn, wees welkom. Dat vind ik oprecht heel belangrijk. Wanneer de setting ontspannen en relaxed is, ontstaan vaak de mooiste beelden. Zo mooi om die beelden te vangen.

Dit zelfde geldt uiteraard ook voor zakelijke foto’s. Jij kunt maar 1 keer een goede indruk maken bij je toekomstige werkgever of jouw toekomstige klanten. Dan wil jij jezelf of jouw bedrijf toch graag goed in beeld brengen? Doordat ik in contact met je sta tijdens de fotoshoot ontstaan de echte beelden. Jouw toekomstige werkgever of jouw toekomstige klanten hebben gelijk letterlijk en figuurlijk een beeld bij jou. Een 1ste indruk is zo belangrijk. Daarom zou ik je, ook voor de zakelijke foto’s, adviseren om hierin voor jezelf te investeren.

Ik hoop je snel te ontmoeten voor een leuke en gezellige fotoshoot om onvergetelijk foto’s te maken. Want mooie foto’s hebben is en blijft toch heel erg bijzonder en dierbaar.

Wie weet tot snel voor mijn lens!

Liefs,

Dinanne


Industrieweg 5, 7944 HT Meppel


KvK 82945683