Algemene voorwaarden

1: Wilt u dat uw foto's niet voor mijn social media worden gebruikt? Dan dient u dit vooraf aan de fotoshoot, per mail, aan mij door te geven. Ontvang ik voor de fotoshoot hier geen mail over, dan is het mogelijk dat ik de foto's voor mijn social media ga gebruiken.

2: De afspraak van de fotoshoot zal door mij per mail worden bevestigd. 

3: Mocht ik door omstandigheden, bijvoorbeeld slecht weer, ziekte of andere redenen, de afspraak moeten afzeggen dan plannen we op een later tijdstip een nieuwe afspraak in. 

4: U kunt de afspraak tot 72 uur voor de geplande afspraak kosteloos annuleren. Wordt na deze 72 uur de afspraak door u geannuleerd, dan wordt er 25% van het totaalbedrag in rekening gebracht. Dit voor de door mij al voorbereidende werkzaamheden etc. 

5: Mocht er schade ontstaan aan uw persoonlijke eigendommen, dan bent u daar zelf verantwoordelijk voor. Ik ben niet aansprakelijk voor enige schade en/of verlies aan uw persoonlijke eigendommen (voor-, tijdens en na de fotoshoot). 

6: De betaling dient u 48 uur voor de fotoshoot aan mij over te maken. U heeft hiervoor een factuur met de gegevens van mij ontvangen. Betaalt u niet, dan ben ik genoodzaakt om de afspraak te annuleren en 25% van het totaalbedrag van u te innen. 

7: De foto's mogen niet zonder mijn toestemming worden bewerkt. 


Levering

1: U kiest, volgens afspraak, de aantal foto's. De door u gekozen foto's zal ik daarna gaan bewerken. De definitieve foto's ontvangt u na ongeveer 3 a 4 weken nadat u heeft aangegeven welke foto's u van mij wilt ontvangen. Het is ook mogelijk om foto's bij te bestellen. 

2: De foto's lever ik, via wetransfer, in hoge resolutie-bestanden aan u. 

3: Wanneer het eindproduct afwijkt van uw beeldscherm dan ben ik hier niet verantwoordelijk voor. Uw beeldscherm kan qua kleur afwijken van mijn beeldscherm, waardoor het mogelijk is dat u een andere kleur kan ervaren.

4: Bepalend voor het ontwikkelen van de foto's is de kleurweergave van mijn beeldscherm. 

5: Ik ben niet verantwoordelijk en aansprakelijk voor kleurafwijkingen bij fotoafdrukken.

6: Doet u mee aan een fotowedstrijd? Dan dient u dit vooraf aan mij schriftelijk te melden en dan zal ik hiervoor wel of geen toestemming per mail aan u geven. Wanneer ik toestemming geef dat u deze foto in mag dienen, dan dient u uiteraard mijn naam hierbij te vermelden en op social media te taggen. 


E-mailen
Instagram