Welkom op mijn tijdelijke website

Tips voor een (zakelijke) fotoshoot

1: Drink zo’n 1.5 liter tot 2 liter water een dag voorafgaand aan de fotoshoot.

2: Zorg ervoor dat u een goede dagcrème op hebt om een droge huid te voorkomen.

3: Lippenstift of lippencrème, beide is natuurlijk goed. Dit geeft een (natuurlijke) glans aan uw lippen. Voorkom droge lippen voor een fotoshoot.

4: Uw handen, geef deze ook wat extra aandacht. Smeer ze lekker in met een goede hydraterende handcrème.

5: Heeft u gezichtsbeharing? Knip of scheer dit naar wens bij. Vergeet hierbij ook niet uw eventuele neus- en oorharen.

6: Pukkeltjes en/of oneffenheden op uw huid? Dit kunt u uiteraard, als u dat wenst, behandelen. Maar wees voorzichtig hiermee. Doe dit uiterlijk 2 dagen voorafgaand aan de fotoshoot.

The Womanshoot

Woman, you are ready to sparkle!

Super leuk dat jij een womanshoot bij mij geboekt hebt.

Om je even iets op weg te helpen voor de womanshoot heb ik een aantal tips voor je die misschien helpend voor je kunnen zijn.

Ook vermeld ik er iets meer informatie bij. Lees het gerust even door. Mocht je verder nog vragen hebben? Geen probleem. Stel deze gerust aan mij.

Tips

1: Smeer je huid in met een voedende bodylotion en vergeet je handen niet. Je kunt natuurlijk ook gewoon jouw bodylotion meenemen naar de fotoshoot toe.

2: Vergeet je nagels niet. Lak ze in met een kleurtje of een naturelle glans. Je handen kunnen veel in beeld komen, dan is het prettig als deze netjes en verzorgd zijn.

3: Het fijn als je met een verzorgde bikinilijn en gladde benen naar de womenshoot komt. 

4: Wil je een bruin kleurtje? Natuurlijk is dat mogelijk, maar zorg ervoor dat dit egaal bruin is. Pas dat je huid niet verbrandt of dat je verschil in kleur hebt op je huid door de zon/zonnebank. bruin/verbrand. Het zou zonde zijn als je verschil van kleur op je huid op de foto’s terug ziet.

5: Draag ruim 2 uur vooraf aan de womenshoot geen sokken, strakke broeken, riem of bijvoorbeeld een BH. Waarom niet? Dit kan lijntjes in je huid geven en dat ga je zien op de foto’s. Dat zou toch zonde zijn. Ben je brildragend en je wilt zonder bril op de foto. Dan is het advies om je bril ook ruim 2 uur voor de fotoshoot niet te dragen. Dit kan namelijk drukpuntjes geven in je gezicht. 

6: Knip alle labeltjes uit de kleding die je wilt gaan dragen.

7: Twijfel je over kledingitems om mee te nemen naar de fotoshoot? Neem het gerust mee.

8: Drink zo’n 2 dagen voor de womenshoot circa 1,5 liter tot 2 liter water. Dit kan je huid nog meer laten stralen.

9: Heb je muziek die je graag op wilt zetten tijdens de fotoshoot? Dat kan, neem je Playlist mee want die kan ik dan voor je opzetten of geen je favoriete muziek door aan mij dan zal ik deze voor je opzetten.

Extra informatie

Laat je in de watten leggen

Ga genieten van jouw moment, jouw me-time. Jij hoeft je niet druk te maken over poses of de womenshoot zelf. Ik zal je begeleiden, het is daarom ook mogelijk dat ik een aantal poses voor je voor doe.

Vooraf aan de womenshoot heb je al een moodboard gemaakt en deze hebben we eerder al besproken. Die sfeer van het moodboard houden we aan, al wordt het niet een 1 op 1 kopie. Want jij bent jij en jij bent uniek! En tijdens de womenshoot kunnen ook ideeën ontstaan. Heb je zelf een idee, geef dit gerust aan.

Ik ben gespecialiseerd in het fotograferen van dames zoals jij en ik. Ik fotografeer vanuit professionaliteit, maar ook zeker vanuit mijn gevoel en wat passend is aan de situatie.

Wanneer de locatie zich hiervoor leent (denk aan een binnen locatie), dan zal er wat lekkers voor je klaarstaan en ook iets te drinken bijvoorbeeld thee, koffie, water en eventueel sap.

Tijden

De womanshoot duurt circa 2 a 3 uur. Dit is zonder visagiste. Heb je er een visagiste bijgeboekt, dan is dit ongeveer 1,5 uur extra.

Het delen van de foto’s op social media

Uiteraard ben ik mij ervan bewust dat de womenshoot een intieme en persoonlijke fotoshoot is. Geef gerust aan bij mij of ik de foto’s wel of niet mag delen op mijn website en/of social media.

Of misschien bepaalde foto’s wel en anderen liever niet. Dit is verschillend per dame en dat is helemaal niet erg. Ik zal nooit jouw naam erbij vermelden als ik een foto op social media en/of website deel.

Kleding en schoenen

Ik heb een client closet. Je kunt hier kledingitems uit kiezen. Denk bijvoorbeeld aan kimono’s, korte (spijker)short, blouses, jurkjes. Ook heb ik wel wat lingerie, maar mijn advies is wel om zelf je eigen lingerie mee te nemen. Waarom? Omdat je dan de perfecte pasvorm hebt. Voor mij is het lastig om voor elke dame, elke maat, de juiste pasvorm van lingerie te hebben. Uiteraard is er wel een voorraad, maar je weet nooit of dit jou past.

Natuurlijk wordt elke item, dat tijdens de womanshoot gedragen wordt, uitgewassen. Alles is schoon wat jij draagt tijdens de womanshoot.

Ook heb ik een aantal stiletto’s die jij mag dragen tijdens de womanshoot.

Haar en make-up

Je haar en make-up wordt alleen door de visagiste gedaan als je dit erbij geboekt hebt.

Heb je een visagiste geboekt, dan mag je circa 1,5 uur in haar stoel zitten en daar start eigenlijk jouw me-time al!

Het einde!

Dan zit de womenshoot er alweer op. De foto’s zal ik voor je uitzoeken en deze komen dan in een mooi fotoalbum. Jij zult de foto’s ook digitaal ontvangen, maar uiteraard ook in het mooie persoonlijke fotoboek.

Waarom ik de foto’s voor je uitkies? Vaak kijk jij met een ander beeld naar de foto’s. De foto’s zijn op dat moment ook nog niet bewerkt en dan is het mogelijk dat jij hier een ander beeld bij krijgt. Wij vrouwen kunnen soms iets te kritisch naar onszelf kijken, iets wat echt helemaal niet nodig is.

Ik wil je graag in de sfeer laten van die mooie womenshoot en je laten verrassen door prachtige foto’s van jezelf. Jij zult hier met trots naar terug kijken!