Vang de Essentie van het Leven in Beelden: Ontdek de Magie van Fotografie

Ik streef ernaar om de essentie van het leven vast te leggen in mijn beelden, vanuit gevoel fotografeer ik. Fotografie heeft de unieke kracht heeft om gevoelens, emoties en verhalen te bevriezen in tijdloze momenten. Mijn missie is om met gevoel het moment van het leven liefdevol vast te leggen en deze te vertalen naar beelden die raken, inspireren en een blijvende indruk achterlaten.

Portret

Jouw woonkamer een persoonlijke touch geven? Een echte eyecatcher voor aan de muur. Of wil je een persoonlijk cadeau geven?
Dan is een portretfoto natuurlijk een super mooi en persoonlijk cadeau.
Wil je de fotoshoot op een buiten locatie of in de studio? Beide is mogelijk.
Je ontvangt 3 digitale foto’s in kleur en in het zwart wit.

Binnen een straal van 10km vanaf postcode 7944, wordt er geen kilometervergoeding gerekend. Vanaf 10km vanaf postcode 7944 wordt € 0,45 per kilometer gerekend.
Investering in een portret is € 85,00 per persoon.

Zwangerschapshoot

Hiep hiep hoerrraaaa er komt een klein mini jij aan. Gefeliciteerd!
Hele bijzondere maanden die gaan komen en die eigenlijk ook wel weer snel voorbij gaan. Een speciaal en bijzonder moment in je leven die jij graag vast wilt laten leggen. Ben je tussen de 24 en 34 weken zwanger, dan is dit een periode om een mooie zwangerschapsshoot te plannen.
Jij ontvangt 10 digitale bestanden in kleur en in het zwart wit en je ontvangt ook nog een mooi mini-album om de zwangerschapsshoot helemaal persoonlijk te maken. Een blijvende herinneringen aan deze bijzondere periode.
Bij deze fotoshoot mag je kiezen of je deze alleen wilt gaan doen of dat je deze fotoshoot samen met je partner gaat doen. Dit is voor iedereen anders, daarom wil ik je laten weten dat beide mogelijkheden er zijn.

Binnen een straal van 10km vanaf postcode 7944, wordt er geen kilometervergoeding gerekend. Vanaf 10km vanaf postcode 7944 wordt € 0,45 per kilometer gerekend.
Jouw investering voor deze fotoshoot is € 165,00.

Bruiloft

De ontmoeting, dan verkering, verloofd en nu gaan jullie trouwen! Allereerst natuurlijk heel erg
gefeliciteerd. Het zal een prachtige en liefdevolle dag worden. Wat zullen jullie hiernaar uit kijken.
Vanaf nu alles regelen om jullie dag perfect te laten verlopen.
Daar hoort waarschijnlijk ook een fotograaf bij, want jullie liefde wil je vast laten leggen.
Uiteraard worden de liefdevolle beelden vastgelegd in een mooi album.
Vraag naar de mogelijkheden. Wil je liever een offerte? Dat kan.

Afscheid in een intieme kring

Het leven op aarde is eindig, maar de liefde zelf is voor altijd oneindig.
Uitvaartfotografie is heel dankbaar, want je mag de laatste reis vastleggen. Dit zal ik met zorg, liefde en respect doen. Wil je meer informatie? Neem gerust even contact met mij op.

ACTIE!

Mini Personal Branding Shoot-dag

Hou mijn website in de gaten! In 2024 komt er een nieuwe datum. Wil je op de wachtlijst komen? Dat kan! Stuur dan een mailtje naar dinannefotografie@ziggo.nl