Welkom op mijn tijdelijke website

Als je een fotoshoot gaat boeken bij een fotograaf, dan vind je het vast wel fijn om een idee te hebben wie de fotograaf is en waarom ze het leuk vindt om juist jou of jullie voor de lens te hebben.

Als jij geen idee hebt wie de fotograaf is, dan kan het een stuk lastiger zijn om jezelf te zijn voor de lens. Je wilt toch ontspannen op de foto komen?

Daarom is jezelf zijn oprecht heel belangrijk. De fotoshoots, of het nu voor jou privé is of voor jouw bedrijf, zullen altijd in een ontspannen setting zijn. Bij mij krijg je de ruimte om jezelf te zijn. De afgelopen jaren heb ik heel wat mensen voor mijn lens gehad. Ook bij hen kwam de ontspanning en zelfs het plezier tijdens de fotoshoot. Vergeet het plezier niet, want de fotoshoot mag ook best wel een feestje zijn. Zeker!

Fotografie is, hoe cliché het ook klinkt, mijn passie. Het is echt niet zomaar een vak. Fotograferen doe ik vanuit mijn gevoel en vanuit plezier.

Toen ik moeder werd, misschien herken je het wel, ben ik als een malle gaan fotograferen. Elk detail van mijn kind vond ik mooi en legde ik met liefde vast. Elk wimpertje, z’n handjes, z’n 10 kleine teentjes en bijvoorbeeld zijn 1ste keer “tekenen” alles kwam op de gevoelige plaat! Vanuit dat verlangen is het fotograferen verder gegroeid. De familieportretten waren voor mij niet meer voldoende en onbewust zocht ik naar meer.

Later ben ik workshops en cursussen gaan volgen. En ja, mijn logische vervolg was het inschrijven bij de KvK. Dit had ik vooraf nooit zo bedacht, maar het is zo gegroeid. Hier heb ik nog geen moment spijt van gehad en geniet nog steeds van elke fotoshoot. Elke fotoshoot is anders, elk persoon is uniek en heeft haar eigen verhaal.

Samen met mijn man en onze zoon woon in het het gezellige Meppel. Veel familie en vrienden wonen dichtbij. Iets wat ik ook erg belangrijk vindt. Wandelen in het bos of uitjes met mijn vriendinnen vind ik ook supergezellig. Ja, je kunt wel zeggen dat ik op mijn plek ben in Meppel.

Ben jij op zoek naar een fotograaf? Op zoek naar een fotograaf die jou jezelf laat zijn, jou in jouw kracht & pracht zet, de beelden in een ontspannen sfeer vangt en met veel plezier? Neem dan snel contact met mij op en dan plannen we samen een afspraak in voor een fotoshoot.

Natuurlijk hoop ik je, of jullie, snel voor mijn lens te ontvangen.

Lieve groet,

Dinanne