Welkom!

Leuk dat jij mijn website bezoekt, ik zal mij even aan je voorstellen. Dan heb je een idee wie achter de camera staat.

Ik ben Dinanne, 44 lentes jong en ik ben getrouwd met Bart. Samen hebben wij een gezellige puberzoon. Bart heeft nog 2 kinderen uit een vorige relatie, dus je kunt wel zeggen dat wij een soort van samengesteld gezin zijn. Wij wonen in het fijne Meppel met veel familie en vrienden om ons heen. Iets wat ik erg belangrijk vind. Wat ik ook heel belangrijk vindt is uitjes met het gezin. Het kan van een weekendje weg zijn tot een gezellig wijntje doen in bijvoorbeeld Giethoorn. Op zijn tijd ben ik ook wel een huismus, want onze tuin en huis voelt voor mij als een warme deken. Ja, thuis ben ik ook graag.

Naast fotograaf zijn heb ik nog een leuke baan. Ik ben verzuimbegeleider en dit voer ik uit met hele fijne collega’s om me heen. Het is een fijn team.

Wanneer heb ik besloten om fotograaf te worden? Dat heb ik niet op een bewust moment gekozen. Dat proces is gegroeid. Toen ik moeder werd van onze zoon heb ik een camera aangeschaft en ik ben vervolgens heel veel gaan fotograferen in de familiesfeer. Onze zoon was natuurlijk het ideale model hiervoor. Details fotograferen van bijvoorbeeld oogjes, handjes en voetjes van onze zoon vond ik interessant en het verveelde mij nooit. Ja, tuurlijk was ik bevooroordeeld. Ook uitjes en vakanties werd volop gefotografeerd. In die periode is mijn passie voor fotograferen geboren. De kast staat vol met fotoboeken. Herinneringen maken vind ik belangrijk, dat heb ik altijd wel al gehad. En met de jaren dat ik ouder wordt, wordt herinneringen maken steeds belangrijker.

En dan ben je fotograaf! Klopt, en ik geniet hier nog elke dag van! In de loop der jaren heb ik al veel mensen voor mijn lens mogen ontvangen. Verschillende fotoreportages heb ik mogen maken zoals bruiloften/feesten, zwangerschappen, (zakelijke)portretten en ook afscheid. De afwisseling in de fotografie trekt mij erg aan en dat houdt mij ook scherp. Het verveelt mij nooit. Fotografie is een vorm van kunst dat ons in staat stelt om momenten vast te leggen en emoties uit te drukken door middel van beelden. Dat maakt het vak van fotograaf zijn ook zo mooi en dankbaar.

Maar wat voor fotograaf ben ik dan? Uiteraard ben ik een betrokken fotograaf. Ik maak graag contact met je en sta open voor de verbinding. Vanuit mijn gevoel en mijn passie voer ik mijn beroep uit. En dat doe ik met veel liefde voor het vak. Als ik met jouw in contact sta tijdens de fotoshoot, dan komt de ontspanning, en dan vang ik de mooiste beelden. Want natuurlijk kan het in het begin best spannend zijn, maar deze spanning zakt tijdens de fotoshoot.

Waarom zijn foto’s belangrijk? Neem bijvoorbeeld de womenshoot. Dit zijn hele mooie, sensuele en kwetsbare foto’s van jou als vrouw. Dit kan in een proces naar zelfliefde zo helpend zijn of misschien ook in een traject dat jij veel bent afgevallen en dat jij je nu wel trots kan voelen in je eigen lichaam. De foto’s zijn oprecht belangrijk om jezelf in jouw kracht te zien, echt te zien! De womenshoot is voor elke volwassen vrouw, ongeacht leeftijd en het is voor elke mooie vrouwelijk vorm. Er zijn geen grenzen, want elke vrouw is mooi en uniek.

Maar waarom nog meer? Ook om bijvoorbeeld momenten in jouw leven vast te leggen. Want herinneringen die jij later wilt hebben, moet jij nu maken. De tijd vliegt ons al zo snel voorbij. Tuurlijk kun je foto’s met je mobiel maken, dat doe ik ook weleens als fotograaf. Het is ook meer dan alleen maar foto’s, het is ook de belevenis. De fotoshoot is een belevenis en samen met het eindresultaat maakt deze herinnering het nog mooier en specialer. Bijzondere momenten wil je op een professionele manier vast laten leggen. Met bijzondere momenten bedoel ik bijvoorbeeld zoals een feestdag, portretten van de kinderen, jouw zwangerschap, de liefde of het afscheid.

Ook professionele beelden van jouw bedrijf zijn belangrijk. Onderschat dit niet als ondernemer. Wie ben jij, wat wil je delen, welk product of dienst bied jij aan? Maak kennis met je (toekomstige) klanten. Jij bent het gezicht van het bedrijf en je hebt een passie die jij met iedereen wilt delen. Toch? Of jouw bedrijf nu nieuwe frisse foto’s nodig heeft of je start net met je bedrijf. Laat jezelf zien en deel jouw passie met de wereld!

Natuurlijk hoop ik jou of jullie voor mijn lens te zien.

Lieve groet,

Dinanne