The Womanshoot
Gun jij jezelf dit prachtige cadeau? Het is voor nu en zeker voor altijd!

Met oprechte liefde naar jezelf kunnen kijken en het ervaren van deze mooie belevenis. Een belevenis die helemaal voor jezelf is (of misschien wel als cadeau aan je partner). Dit is als eerste een cadeau aan jezelf en zul jij in jouw verdere toekomst in jouw hart met je meedragen. Mijn womanshootsessie gaan over jou. Jouw innerlijke kracht, jouw vrouwelijkheid, jij als vrouw staat op nummer 1. Het is aan jou om deze mooie vrouw te laten shinen! Jij mag zeker gezien worden. Jij zult met zoveel meer zelfliefde naar jezelf kijken en jouw mooie ik met liefde omarmen. Zeker wanneer jij het eindresultaat ziet zul je opnieuw “verliefd” worden op de vrouw die jij op jouw foto’s ziet. Jouw zelfvertrouwen krijgt hier zo’n positieve boost van. Maar dit kan ook in je relatie met je partner een mooie toevoeging zijn. Jouw partner zag jou altijd al als die mooie krachtige vrouw en dat bevestig jij nu ook nog eens aan je partner op deze mooie, bijzondere en niet te vergeten liefdevolle manier.

The Womanshoot

“Beauty is when you can appreciate yourself. When you love yourself, that’s when you’re most beautiful.”

De womanshoot is voor elke vrouw. Omdat jij het waard bent! Ongeacht jouw leeftijd, jouw mooie vrouwelijke vormen. Jij bent prachtig zoals jij bent. Dit ben jij altijd al geweest. Jij mag dit zeker laten zien, voel het en shine! De womanshoot is een belevenis, jouw belevenis. Buiten dat jij mooie sensuele, romantische en tijdloze foto’s ontvangt en hier met trots naar terugkijkt, zul je ook ervaren dat deze fotoshoot een belevenis waard is. Het zal een onvergetelijke en persoonlijke reis voor je zijn. Waar je altijd met een warm gevoel aan terug zult denken.

Gedurende de womanshoot coach ik je. Vooraf aan de fotoshoot hebben wij elkaar al eens kennis gemaakt en hebben wij de ideeën en de sfeer samen besproken. Dit is naar aanleiding van de moodboard die jij hebt gemaakt. Waarom een moodboard? Om jezelf alvast mee te nemen in deze onvergetelijke reis en ook omdat dit je meer rust voor geeft. Zo zal de womanshoot helemaal in jouw sfeer gedaan worden. Samen zetten we je in je kracht en pracht. Jij bent het zo waard om van jezelf houden!

Elke vrouw heeft een uniek verhaal te vertellen. Tijdens het proces sta jij er niet alleen voor, ik doe dit samen met je. Elke vrouw heeft haar eigen mooie reden voor deze waardevolle womanshoot. Het kan zijn als viering van een jubileum in jullie relatie, cadeau aan je partner omdat jullie gaan trouwen, je hebt een weg afgelegd met afvallen, je hebt een mentale weg achter de rug of je wilt je naast moeder zijn ook weer die fantastische vrouw voelen of misschien is er nog een andere persoonlijke reden, dan is een womanshoot perfect voor jou.

The Natural Woman

The Glamour Woman

 • Een kennismakingsgesprek via de digitale weg, persoonlijk of telefonisch.
 • Tijdens het kennismakingsgesprek bespreken we jouw moodboard en de locatie waar we de fotoshoot hebben.
 • Je mag prachtige items uit mijn client closet dragen tijdens The Naturel Womanshoot.
 • Jij gaat als jouw eigen krachtige en natuurlijke ik shinen voor de camera.
 • Een fotoshoot van een duur van ongeveer 2 uur.
 • Uiteraard coach ik je gedurende de fotoshoot.
 • Jij ontvangt 20 prachtige digitale beelden in kleur en in zwart wit.
 • Een persoonlijk album van 30x30cm met jouw prachtige beelden hierin.
  Jouw investering is € 375,00
 • * Kosten van huur van een locatie komt bij het pakket op + eventuele reiskosten vanaf 10km vanaf de postcode 7944. Per kilometer is dit € 0,45 vanaf 10 kilometer vanaf postcode 7944.
 • Een kennismakingsgesprek via de digitale weg, persoonlijk of telefonisch.
 • Tijdens het kennismakingsgesprek bespreken we jouw moodboard en de locatie waar we de fotoshoot doen.
 • Je mag items uit mijn client closet dragen tijdens The Glamour Womanshoot.
 • Een visagiste die jouw haar en make-up, naar jouw wens, nog meer glamour geeft.
 • Een fotoshoot van een duur van ongeveer 2 uur.
 • Uiteraard coach ik je gedurende de fotoshoot.
 • Jij ontvangt 20 prachtige digitale beelden in kleur en in zwart wit.
 • Een persoonlijk album van 30x30cm met jouw prachtige beelden hierin.
  Jouw investing is € 495,00
 • * Kosten van huur van een locatie komt bij het pakket op + eventuele reiskosten vanaf 10km vanaf de postcode 7944. Per kilometer is dit € 0,45 vanaf 10 kilometer vanaf postcode 7944.
Je hebt een shoot geboekt en dan?

Ja, je zult met gezonde spanning naar de womenshoot komen. Dit is natuurlijk. Er zijn je al veel vrouwen voor
gegaan en ja, zij waren ook gespannen vooraf aan de fotoshoot. Dat mag ook.
Ook kan ik je daarom stiekem wel vertellen dat je het tijdens de fotoshoot ook steeds meer plezier krijgt en dat
de spanning zakt. Er ontstaat vertrouwen en dat doe jij helemaal zelf. Alleen dat al geeft je een boost aan
zelfvertrouwen en dat neem jij mee voor altijd! Dat neemt niemand meer van je af.

Lees ook gerust even de pagina met tips en advies door.

Jij kunt uitpakken met mooie lingerie die jij zelf hebt gekocht. De voorpret is begonnen, het is jouw moment. Maar ook mag je lingerie, pumps, hoeden, kanten kleden lenen uit mijn client closet. Want die is er speciaal voor jou.
Woman, let’s shine!